Flyttar till Landskrona

På söndag flyttar jag.
Har nästan packat klart allt nu, enbart nödvändiga saker kvar såsom laptop, mapp med viktiga papper, bankdosa, kamera, dvd spelare några få skivor, täcke samt kläder för dessa få dagar.

Bredband är beställt, min pappa får ha det och behålla min gamla laptop då telia tar ut hutlösa priser för startavgifter osv när man inte binder - så det blir bundet.
Dock tar det minst 9dagar innan de kommer att börja funka  MEN jag införskaffade mig även mobilt bredband idag och förhoppningsvis så bör det funka redan nu. Dock kommer det gå så sakta så det är bara ett andrahandsalternativ.

Dricker en stout och njuter av fredagen, av att vara ensam.
Är lite ledsen över att jag skall flytta ifrån Malmö och lägenheten. Jag är inte menad att bo i Landskrona, det kväver mig verkligen men jag får försöka se positivt på det, det är inte så att jag tänkt bosätta mig där permanent utan tills jag hittat något nytt här i Malmö eller vart det nu bär av. Jag kommer ju trots allt bevista mig i Malmö minst 4dagar i veckan - bättre än inget.

Jag mår bättre nu, en speciell människa gör att allt känns så mycket lättare. Dock; detta avstånd - it kills me.




Stess

Huhu.
Jag är värdelös på att uppdatera min blogg, jag vet.

Händer extremt mycket just nu. Dessvärre så är det massvis med mental stress, och jag håller på att gå in i väggen. Känner mig väldigt egoistisk men har insett att jag måste fokusera på mig själv och lösa mina egna problem innan jag kan hjälpa andra. Har fått skäll av många vänner pga att jag bryr mig för mycket om andra och inte tar hand om mig själv.

Det är verkligen ett wake up call när ens kropp börjar ge en klara signaler på att jag måste ta det lungt. När man har mens 2ggr i månaden, huvudvärk nästan dagligen, hjärtflimmer, stress över problemsamtal, sömnproblem, konstant trötthet, stress över ja - till och med msn.

Just nu vet jag inte vart jag kommer flytta om ca 10dagar. Högst troligt så kommer jag tillsvidare flytta hem till mina föräldrar i Landskrona tills jag hittar något här i Malmö. Givetvis så kommer jag vara i Malmö när jag jobbar och troligen försöka att även bevista mig här under helgerna då det händer lite mer och Malmö ÄR ju min stad, inte Landskrona. aja.

Har inte börjat packa än. inte fixat något alls. Men det går väl fort. just nu måste jag tänka på BRA saker i livet, och allt annat reder sig. Bra nog är att min man kommer om 2dagar hurra. det ser jag verkligen framemot. wow.

image75

Är otroligt tacksam över alla fina vänner jag har som finns där för mig, tack för all support och allt stöttande.
Ni är otroligt bra. Anna Ö - våra djupa samtal betyder så otroligt mycket för mig.

Pussars.

RSS 2.0