Flytt

Imorgon flyttar vi till Malmö.
Har packat ner allt utom min laptop och ska om ca 2h åka till Henke. Ikväll ska vi hämta nycklarna till lägenheten .yay!

Är trött, mentalt och fysiskt just nu. Men det blir bra snart. Imorgon har vi vårt egna hem. Ska bli så skönt att varje dag vakna upp med Henke vid min sida, att få dela vardagen med honom.

Nu ska jag försöka koppla in min pappas laptop med internet, så han kan få surfa sen. Han har ju inte fått använda bredbandet (eller rättaresagt visat totalt ointresse för det). Har skrivit en detaljerad guide till att betala räkningar via internet till honom HAHAHAHA. Han är kass på datorer.

Kram på er mina vänner. nås enklast via mobilen, vi kommer inte ha normalt bredband, tills vi skaffat det. Utan vi kommer använda oss av mitt mobila bredband som går väldigt slött.

snart flytt

6 dagar kvar sedan flyttar vi tillbaks till Malmö, Värhem.
2rok, 54kvm, 7vån med utsikt över hela värnhemstorget. yay!

Jag längtar något otroligt, framförallt att bli sambo med Henke som är så underbar. Men även att slippa pendla och få tillbaks mitt gamla liv i Malmö. Att kunna vara social utan att tänka på att nej det tar mig 3h fram och tillbaks mellan Malmö-Landskrona så jag avstår ifrån att stanna i Malmö eftter jobb för att träffa folk då jag är otroligt trött pga av allt pendlande. .

Doppler har fått somna in, hon fick tyvärr lungödem och det gick otroligt fort. Hon har inte förr haft några tecken på att ha problem med lungorna men sedan så började hon gå ner otroligt snabbt i vikt (hon var överviktig men pigg och glad), sen sjönk hon in på sidorna vid lungorna och andades TUNGT.. ryggraden syntes.. ajaj
Hon somnade in i torsdags och det känns väldigt tomt här hemma nu utan henne. Nu är det bara Stjärnfall och Amalthea kvar, och de 2 är vädigt osociala och inte speciellt aktiva alls. Dessutom är de halvblinda och Amalthea hon bits ibland för hon ser så dåligt och blir rädd :(

Nu ska jag fika med rebie, lämna in min ipod nano som gått sönder.

här är en bild ifrån förra helgen då vi var i gbg och träffade Linda, Juha, Erik, John
image105
min bästis Linda som numera bor i USA och jag :)

puss

oh lala la - helg

top 3justnu på vad som irriterar mig oherhört:

1. joggingbyxor på stan med lite spacklat ansikte.
Ärligt talat, jag vill spy på alla som tror det är snyggt med joggingbyxor, det är förståeligt om man skall iväg och träna eller något, men med tanke på att halva landskronas gymnasieungdomar går klädda så, då undrar man vart världen är på väg? Och alla undomar på tåget. DET ÄR FAN INTE OKEJ MED JOGGINGBYXOR OCH VÄRRE OM DU INTE ENS TRÄNAR.

2. Gruppen KENT
Jag får rysningar av allt som låter som Kent, värre är nog Kent-livstilen som tånnisar tycker är ball (lite oförståeligt som genren EMO)

3. Österlens-tanter som tror de är så fräsiga, men i sanningens namn är de mer obehagliga och känns lite för Gudrun Schödén-katalog.
Randigt, havs och korallblått, eller lavendel-lila kombinerat med brunt, mörklila svart  gärna lite garnigt, randigt, större oversizemodeller, lite pandurohobbykänlsa. HEHU. Stanna kvar i eran ateljé på österlen, tro inte ni är bättre än alla andra.





RSS 2.0