den stora saknaden

Idag är det 3år sedan en av de viktigaste människorna i mitt liv gick bort.
Helt plötsligt så hände det, min farmor fick en hjärnblödning, hamnade i koma och dog 6dagar efter.
Efter att ha varit otroligt pigg, levnadsglad så plötsligt hände det.

Min farmor var som en mor för mig, en viktig förebild, en person jag verkligen tog åt mig av , en av dem som fått mig att leva vidare och kämpa trots allt jobbigt. Min farmor var dessutom den coolaste tanten av dem alla. Vi pratade om nästan allt. Sista telefonsamtalet vi hade sa hon att jag måste ha preventivmedel, så att jag inte går och blir gravid redan. Herregud.

Jag saknar henne, jag tänker på henne väldigt ofta. Nästan varje dag.

Jag firar inte valborg mer, jag vet inte när det kommer ske igen. Jag har fortfarande inte kommit över detta som hänt, det känns som allt hände igår. 3år sedan idag. Jag älskar dig, jag saknar dig och det gör så fruktansvärt ont att du inte finns mer.







helgen

Snart helg. fantastiskt !
Imorgon blir det förfest hos Pesek sen drar vi till KB, Club radioclash movement - jag är SKEPTISK. men vi får la se. Bra sällskap är alltid fint, jag antar att Camilla & Arvid skall med samt Meduza och ev Dan också? (jag har noll koll).
Jag har inte tänkt bli packad direkt utan satsar på några öl och mer dans, det är bättre.

Lördag tänkte jag dra på en drum n bass/jungle klubb på Panora  - Big bad bass. nån som är sugen på att hänga på dit? Tanken är inte iheller att bli packad utan att dansa - häng med vettja!

image40
Dagens tröttbild. på jubb. Lite sömn, lite make, lite stil lite av allt.



lators.


Måndag

Har nu gått ner 11kilo.
Är lycklig och mår jättebra, skall ner 3kg till men tror givetvis inte att man blir lyckligare utav det, kanske snarare att man mår bättre fysiskt.

Varit och gjort ärenden idag, tagit en traditionell 2h promenad - åh jag är så PRÄKTIG.
Sen har jag varit och hälsat på Maggi med magen. Skvallrat lite, skrattat och haft det gott.
Myst med min favorithund Dudley också förståss. Han blir alltid så lycklig när man kommer. åh .

image39

Nu ska jag slötitta lite på tv, imorgon är det en härlig kort arbetsdag. Och på onsdag är det löning. woho!

sommarväder

Idag var jag på långpromenad - jag och min ipod fick i pildammarna, stadium, annelund(eller vad det nu heter) mobilia, sofielund och möllevången under 2h.
Gjorde detsamma igår. så skönt att gå och så bra!

Var hemma en kortis sen så träffade jag Dag som åker tillbaks till Polen imorgon.
Vi köpte lite latte, vatten och slog oss ner i folkets park och chillade och snackade om allt möjligt, mest brudar, killar, sex och bisarra saker.

image36

image37

image38

Tyvärr åker Dag tillbaks imorgon, vilket är väldigt synd. Men han återvänder tillbaks till Malmö i sommar. Då får det bli en del fika, fest och dumheter.

jag & Roger ska snart iväg till Maggi & Joppe och grilla. Vi lär bli sena då roger vaknade för 30minuter sedan och vi skall vara hos dem om 10min. argh hatar att komma försent, men det är standard när roger ska med. HAHAH


ciao

Glitch

Jobbat heldag idag, höll nästan på att somna och hade duktigt tråkigt. Tack och lov för internet. höhö

Fick somtur Blommogram/Interfloras interntidning Blomsterbranchen och såg en duktigt snygg brudbukett som gick helt i limegrönt/grönt - matt som glansigt. Jag är inte mycket för det traditionella, utan jag föredrar det udda, unika och lite arty farty när det kommer till blommor.

Sitter och snackar med Jaqueline nu. Fan det är så sällan jag träffar henne att det nästan är skam. Shame shame shame.. hon är lika rå som mig, och i like it! Hon, Melissa och Maggi är de ondaste vännerna jag har och det är skönt att man har sina partners in crime ibland.

Har spenderat alldeles för mycket pengar denna månaden.
Vet fan inte vart mina pengar tar vägen, men troligen har det med att göra att jag kör på "Det kostar att ligga på topp beteendet". Men jag mår bra - och det är huvudsaken.

Dags för mer kaffe nu

image35
(Min gamla råtta Lustmord, ifrån Maggis kull, åh så saknad)

later sk8r!



261 38

Igår var det somsagt Landskrona som gällde.
Först chillade jag hos mina föräldrar som var snälla som vanligt och därefter så gick jag hem till Meduza och chillade. Vi lyssnade på en massa gammal musik och gammal nostalgi sen flippade vi ur - som vanligt.

image32

Vaknade matförgiftad på morgonen, ingen direkt hit kan jag säga. Speciellt när man vaknar i sitt gamla rum som inte riktigt känns som hemma mer, och sen knappt minns var saker står och är. 
Var ett rent helvete att åka tåg hem sen till Malmö när man var i det tillståndet.

image33
(min pappa då, han den coolaste i kommunen).

image34

Är helt slutkörd och ska snart gå och sova, smack till Melisza och tack för igår, det var RIKTIGT trevligt!

bilder ifrån fredags, lördags och idag finns i min bilddagbok
peace.


långfredag=långtråkigt

Igår missade jag The Melvins, gick och la mig vid 21.30 och "läste" Hänt Bild.
Kunde inte somna för jag var så förbannad över att ett av mina favoritband spelar 5min gång ifrån mig och jag inte var där, för jag är en fegis som aldrig skulle få för mig att gå på konsert ensam. Jahaja.

Jobbat idag, det sög. Jobbar imorgon, suger likaså.
Åker direkt till Landskrona efter att jag slutat, ska umgås med min familj, som jag försummat genom att hälsa på dem 1ggr i kvartalet trots de 5.5mils avstånd.
På kvällen skall jag kravallsupa med Melisza som bor duktigt nära mina föräldrar. DET ser jag framemot.

Tänkte sno öl av min Pappa som förövrigt är inne i en 50årskris och tror han är lika gammal som mig igen - efter 10år som nykterist har han börjat gå ut och puben igen, samt att han efter sådär 23år börjat röka igen. HAHAHA min pappa Bill är coolast i kommunen.

Min pappa sa en gång då vi var inne på Game här i Malmö (jag kollade efter PS2-spel) att:
"Petra, jag går utanför och väntar på dig, det är alldeles för många NÖRDAR här inne".
WHUD UP PAPSEN!

Argh Jag älskar min pappa. Han är vis och otroligt snäll. Pratar mindre än mig. Har ärvt hans vishet men min mammas trut, hon snackar som fan *blink* ;D


image31
Rowena, Addi och Britt-Berit aka berthold (som tyvärr inte kom med på bild här) ligger i soffan och sover idag.


PEACE OUT.


Helgen

Jag hade ju egentligen inga planer på att göra ett skit i helgen, men efter jobb hade jag ett sug efter att gå ut och dansa lite så det blev så. efter lite om och men, tillslut ringde jag Dennis och sa ok im on, sen snackade jag med Madde och med Fredrik och vi mötte upp lite andra och drog på "Space between" på Tangopalatset först.

Tyvärr var det inte speciellt dansant där, och det var lite som man var i twilightzone, säkert OK om man var inställd på att chilla, vilket jag och Dennis inte var.

Drog efter 40min där, när bandet slutat spela (som var bra, lite elektronica, ambient/dark ambient).
Sen blev det Club Sweetness och massvis med dans hela kvällen.

Fick en brud efter mig, men jag dissade snabbt på ett trevligt sätt. Man skall vara snäll.

image30
(nej det är ingen matrest på tanden till höger utan ett gammalt guldhjärta sen 17års ålder).

Jag är tveksam om jag skall se The Melvins på torsdag - dels för att ingen vill gå med, kanske Tatuerar Johan ifrån Landskrona, han skall ge besked. Annars så skiter jag i det. Vet att min ena granne ska dit, men han är jag inte direkt polare med och vill inte hänga efter honom (jag går fan inte ut ensam, då känner man sig så ensam).

På lördag åker jag till Landskrona och kravallsuper med Melisza! Vi ska hänga hos henne och lyssna på Disco D, Necro och annat nasy.

ps. det är någon bugg i min blogg som gör att många kommentarer inte syns, jag vet inte vad jag skall göra åt det, men vi får hoppas de syns snart, annars så loggar jag in på bloggen och kollar därifrån - fortsätt kommentera jag älskar kommentarer!

ps. Linda - längtar så tills du kommer till Sverige igen, vi går ut och dansar då tycker jag.


RSS 2.0