äntligen helg

veckan gick snabbt, känns aningen märkligt att det redan är helg.
Sitter och lyssnar på Milanese - adapt album, något av det bästa jag hört på länge (ja, den slår tom skream - skreamizm vol.4 som släpptes för ett tag sedan).

måste bara visa den roligaste bilden på mig och henke, hoho
203383-96

Annars så är jag i Landskrona, kedjeröker och dricker dr. Pepper. egentligen tänkte jag ta mig en drink men jag pallar inte röra mig.
Imorgon blir det ju dj funk, och det ser jag framemot. Nästa helg kommer dock slå denna x2959. dubstep/grime/garage på fredagen och dnb på lördagen. yeah bay-bee

hit the lights

Min första klubbfria helg sedan i början av december avverkades i helgen.
Jag och henke tog det lungt och käkade onyttigt, kollade film och mös med hans r8bebisar Skream & Benga.
Detta var vad jag behövde för att komma i balans igen. Visst, jag älskar att gå ut men man uppskattar mer att gå ut när det inte sker varje helg.

Det är märkligt men det känns som vi känt varandra jättelänge. Det är absolut inga problem med att snacka eller känna sig obekväm när vi träffas. Allt känns så naturligt och jag har inte känt såhär på flera år. Jag är så jäkla kär.

Det blir inget Göteborg för min del denna helgen, jag har helt enkelt inte råd. Däremot så ska jag & Stina till inkonst på lördag och se DJ FUNK. fyfan vad fett det skall bli med ghetto, jag ser framemot att se hur killen skall dj'a. För ghettotech/house är fanimej teknik och inte alls som techno. Jag är lite picky med sånt, hur det utförs.

förra helgen var vi i Köpenhamn och gick på dnb zone på culturebox.
här är några bilder:

image86
stina och jag

image87
vitus, isti och jeppe som alla 3 är dj's på dnbzone image88
christian aka CRS som också är dj där

image92
söt-Henke räknar danska mynt

image93
killen jag glömt namnet på, johan, stina, peter (gustav) och dansk tjej

image94
sötaste elli som är norska men bor i danmark

image95
Victor och Henke


nostalgi

Jag har ett Hecate moment just nu. Den hårdaste bruden ever hoppar in i mitt lilla hjärta igen och tar över det.
Hur har jag lyckats försumma hennes musik?  - Högst troligt för det sista jag hörde ifrån henne förra året var lite för mycket deathmetal-runkeri vs breakcore.. inte riktigt min cup of tea.
Ladda ner: http://c8.com/c8/mp3/praxis/Praxis35-Zhark%20LP1_Hecate_Agrippa.mp3
image84

Annars så har jag humörsvängningar, mellanblödningar, huvudvärk 2veckan i rad, acne etc nu. Mina p-piller Cerazette är det värsta som har hänt mig på länge. Men på måndag ska jag till barnmorskan och försöka få p-spruta igen. Jag är nog inte världens bästa flickvän att umgås med nu. Tur vissa har överseende med detta.

Imorgon bär det över till Köpehamn, ed rush spelar på dnb zone och jag behöver väl inte säga hur mycket jag ser framemot detta? framförallt att få träffa de danska vännerna, framförallt Isti.

image85


Vi hörs kära vänner. Det är lite tomt på kommentalfronten, men det gör inget för jag vet många av er läser :-)

RSS 2.0